DELTA & REGLER

Information tävlingen, regler och priser.

INFORMATION

Funkistalang Online:

Talangtävlingen som älskar olika! I dessa tråkiga tider, där många måste isolera sig, vill vi sprida lite glädje. Alla människor har en talang, och att delta i Funkistalang Online är enkelt. Spela in en video där du visar upp din talang och visa den för oss genom sociala medier eller mail. Vi ser fram emot att se ditt bidrag!

Självklart är det helt gratis att delta i Funkistalang Online!

OBS: Tävlingen arrangeras i april varje år.

REGLER

1.jpg
1. DIN TALANG
2.jpg
2. SPELA IN
3.jpg
3. DELA 
4.jpg
4. KLART
1. Din talang

Alla har talang – vad är du bra på? Sjunga, dansa, trolla, skoja, teater, mima, DJ, cykla, jonglera, TikTok eller något helt annat? Vill du uppträda själv, med en vän eller i grupp? Du bestämmer!

2. Spela in videon

För att tävla spelar du in en video – filma själv eller be någon om hjälp.

3. Dela videon

För att delta behöver vi få videon. Det finns flera sätt, välj ett av dessa:

  • Ladda upp den på sociala medier med #Funkistalang.

  • Dela videon i vårat Facebookevent: Funkistalang Online 2021.

  • Skicka den i DM till oss på Love by Force eller till Pa Modou Badjie.

  • Maila oss på kontakt@funkistalang.se.

4. Klart!

Nu är du med och tävlar i Funkistalang Online. Vill du tävla igen med en annan talang eller en ny video? Det går jättebra! Och såklart: det är helt gratis att delta i Funkistalang Online och för alla åldrar.

5. Vinnaren utses

Du kan skicka in bidrag hela april – tävlingen avslutas 30 april 2021. Efter det kommer vi tillsammans med en jury rösta fram en etta, tvåa och trea. Med oss har vi troligen Sveriges bästa jury!

Viktig info:

Genom att skicka in din video godkänner du att vi publicerar delar av den på våra sociala medier och hemsida – både för årets tävling och för att sprida framtida tävlingar. Även våra samarbetspartners får dela videon i sina flöden. Vill du inte synas? Skriv till oss så löser vi självklart det!

PRISER

Vinnaren:

Finalplats i Funkistalang Live i Stockholm och hotellnatt efter finalen (datum oklart på grund av Corona). Pokal och ett diplom kommer på posten. Vinnaren får även ett hemligt specialpris.

 

 

Tvåan och trean:

Diplom och en pokal på posten.

Alla som deltar:

Ett diplom – antingen digitalt eller på posten.